Vedu pähkinänkuoressa

Vedu on eksentrinen lyömäsoitintaiteilija ja mainosmies, tarkemmin sanottuna AD (tehkää tilaa, aadee saapuu). Työpöydän alla olevan bassarin tuplapedaalin polkeminen on kantanut hedelmää graniitinkovien jalkalihasten muodossa. Muun kropan parasta ennen -päiväys sen sijaan alkaa olla jo takana päin. Vedu on brittiläisen kulttuurin ja etenkin komiikan suurkuluttaja. Kirkkaimpana tähtenä hänelle hohtaa skotti Billy Connolly. Vedu on myös mieltynyt urheilullisiin ajoneuvoihin, joita hän ei toki aja lujaa, vaan sujuvasti.


Vedu jakaa Bastin kanssa saman oireyhtymän, jonka mukaan puitteiden pitää olla kunnossa ennen kuin mihinkään kannattaa ryhtyä. Niinpä Vedunkaan kiekkoarsenaali ei ole missään suhteessa hänen taitoihinsa. Muusta omintakeisuudesta kertoo taasen se, ettei Vedulle ole kelvannut mikään kaupoista saatava kiekkokassi, vaan hän kuljettaa heittovälineitään tarkoitusta varten hankkimassaan rumpulaukussa. Haussa on vielä laukun kylkeen ommeltava sponsorin merkki – Guinnessilta.


Pelaajana Vedu on mallia “kaikki tai ei mitään”. Se, että kori ylipäätään näkyy aistihavaintokentässä on riittävä syy yltiöpäiselle puttausyritykselle. Vedusta voi tehdä näköhavaintoja kaikilla Turun talousalueen kentillä.

Vedu on V-tyylin vankkumaton veteraani. Jo vuosia ennen Jan Boklöviä.

Nimi:     Vedu

Mikä:    Mainosmies (AD)


Suosikkirata: Vetikko

Holarit:    2


Suosikkikiekot:

Driveri:    KC Eagle

Midari:    MD2

Putter:     P1


Parhaat tulokset:

Kaarina:    44 (+5) (pro)

Lauste 24    -

Paimio:       27 (0)

Parainen:   34 (+5)

Rusko:        27 (+4)

U-puisto:    29 (+3)

Vetikko:     22 (-2)

Harjattula  21 (-6)

Suvituuli    25 (-2)

Ratavierailut:

Pahkavuori, Salo

Uusikaupunki

Yyteri, Pori

Masku

Mynämäki

Vampula

Vedu on suunnitellut Frogs-logon.

Vedu suhtautuu intohimolla tukaaneihin.

frogs bio: VEDU